Skip to content


Bildbehandla online – pixlr.com

Jag är van vid enkla redigeringsprogram och använder nog mest PhotoFiltre, Picasa eller Picnik. Men nu har jag upptäckt, och verkligen tagit till mig pixlr.com

Programmet beskrivs i flera filmer på TeacherOnDemand (av: Björn Svensson) – och jag ska titta på filmerna vid tillfälle. Anledningen att jag hamnade där, bland filmerna, var att jag försökt Googla på varför det inte gick att spara ner den redigerade bilden på min dator. Likaså finns en hel webbplats som Björn skapat i syfte att ge en kurs i just pixlr.

Fick dock svaret på supporten för pixlr – vid problem att spara ner (och få ett möjligt filformat för bilder) – lägg till pixlr.com som en tillförlitlig plats:

Ta även en koll på Pixlr Grabber. Det ska jag göra!

Posted in bilder, program.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet