Skip to content


Redo!

Så känner jag mig. Redo för att sätta igång. För att inspireras och inspirera. Göra mitt bästa för att hjälpa till med att synliggöra nya sätt att arbeta, nya sätt att tänka. Framtiden är NU. Den har hunnit ikapp och det är bara att våga satsa. Den digitala miljö som omger oss måste få en naturlig plats i skolan – vid samarbete, kommunikation, publicering, dokumentation. För att nämna några exempel. Och jag fascineras av hur stark den positiva kraften är och hur viljan att dela med sig och hjälpa varandra blir tydligare för varje dag. I bloggar, på Facebook, via Twitter, via YouTube, i Ningar etc. Det är en oerhört kreativ process.

Förresten så har jag nu dragit igång ytterligare en Google-tjänst. Google Wave. Än så länge känns det bara snurrigt och allmänt rörigt, men jag kanske kommer på finessen bara jag ger det tid. Eftersom jag är bekant med andra samarbetsresurser så jämför jag nu och utvärderar tillsammans med mina mediepedagogskollegor på Mediapoolen.

Posted in samarbeta, sociala medier, webbsidor.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet