Skip to content


Älskar min ”Miro”

I Miro Community kan man skapa sig sin egen videokanal – och länka till videofilmer oavsett var de ligger från början. Jag samlar mina godbitar och ser fram emot en videodag snart. Detta utgör ytterligare ett led i min strävan att organisera i flödet av bra länkar, filmer, bloggar osv. Den här gången är det just filmer som får en tydligare plats. Jag älskar min kanal!!

Posted in video, webbsidor.


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Marie Linder says

  Vilken samling! Härligt! Ja, visst är Miro bra. Bra support också. Fick hjälp direkt med ett problem förra veckan. Ser fram emot att kolla igenom din samling lite närmare vid tillfälle.

  Här är vår: http://montessoriskolan.mirocommunity.org/

 2. maria says

  Tack!! Ska ta mig en ordentlig titt i din samling 🙂

 3. Gränslöst lärande says

  Verkar spännande! Måste testa!

 4. maria says

  Det är väldigt praktiskt med en ”egen kanal” som man lätt hittar till, lätt kan tipsa om och dessutom fylla på med bra filmer. Ex från Marie Linder 🙂Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet