Skip to content


TypeWith.me

Efter att ha lagt Etherpad på minnet efter (Ugglebloggs blogginlägg)  för framtida användning inom samarbetsskrivande så fick jag via olika bloggare läsa att det plötsligt uppenbarat sig ny information på webbsidan. Som att Google skulle ha köpt upp Etherpad (som nu skulle ingå i Google Wave-teamet). Själv märkte jag först ingen direkt skillnad, men nu finns texten tydligt där som talar om att tjänsten stänger ner.

Ett spännande alternativ blir nu TypeWith.me som beskrivs som ”Etherpad frozen in time”. Här kan man samarbetsskriva och jag har börjat skriva på ”Sagan om häxan Påska”. Vill du hjälpa mig att skriva? Då är du välkommen in att skriva i mitt dokument.

Posted in samarbeta, webbsidor.


5 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Ingela says

  Fyllde på med några meningar, får väl se vart det leder… Tack för tipset!

 2. maria says

  Kul – jag vill genast skriva vidare!! Och genom att klicka på ”Time Slider” i övre högra hörnet kan man se hur sagan byggs upp mening för mening. Lite kul effekt!!!

 3. maria says

  Och nu MÅSTE jag byta avatar. Bums!

 4. Lena Carlsson says

  Bra skrivet, jag bloggar vidare om det. Tack för tipset!

 5. maria says

  Kul 🙂 //MariaSome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet