Skip to content


Inte särskilt kul avatar…

Eller vad säger man… Sedan Pedagogbloggar och Skolbloggen gick samman har mina två login (med helt olika användarnamn) korsbefruktats så när jag loggar in via min Pedagogblogg så kan jag inte ändra särskilt mycket i mitt konto. Som min avatar. Som alldeles nyss såg ut såhär:

Men… Envis som jag är 😉 så klurade jag till slut ut ett eget sätt att byta avatar på. Det är nämligen så att om man loggar in via sin Pedagogbloggsadress så kan man inte ändra sin avatar utan man hamnar i sin eventuella Skolbloggenprofil (vilket jag har) och därmed ses man plötsligt som en medlem som man kan ”lägga till som vän” och de bloggar man ser är plötsligt inte den man loggade in via utan de man skapat via Skolbloggen.

Krångligt. Yes! Men genom att logga in direkt via Skolbloggen löste det sig och jag fick äntligen rätt att ändra min avatar. Hellre en solros än en argsint Wavatar 🙂

//Maria

Posted in bloggar.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet