Skip to content


Skolväskan inspirerar

Jag värdesätter alltmer kanaler/personer etc. som samlar och sprider sådant som jag är oerhört intresserad av. Och jag gillar verkligen Facebook-grupper framför både bloggar och twitter. Kanske för att bloggarna blir så många och inläggen så långa (där är RSSö-tidningen perfekt då jag kan samla allt och läsa när jag har tid utan att ha missat något viktigt). Och twittret blir lätt rörigt, särskilt om man ramlar in i en sedan länge pågående diskussion utan #-taggar. Jag måste verkligen klura ut hur jag ska förhålla mig till detta. Men när pågående evenemang verkligen ”sänder” via särskilt #-tagg så ska jag absolut vara där och följa!!! Och skriva om jag själv är på plats.

En kanal som jag tycker är fullständigt lysande är Skolväskan. Och Facebook-gruppen som skapats skänker mig mycket nöje, inspiration och glädje. Tack!!!!!

Och här en video, tipsad från just Skolväskan, som får en plats i min blogg för att den är så oerhört vacker och man kan inte låta bli att fundera kring hur fantastiskt allt egentligen är ordnat.

Posted in bloggar, sociala medier, twitter, vardagstankar.


5 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Joachim says

  Tack Maria!

  Jag skapade en ny blogg igår, som vi ska använda gemensamt i Ystad. Då valde jag precis samma tema som du har till din blogg – upptäckte jag idag.

  Efter att ha tittat runt lite är jag såld.

  Nu har jag samma till min blogg…

  Tack själv! När kommer nästa YouTube-film med din fina radioröst?

 2. maria says

  Och jag upptäckte det nyss när jag gick min sedvanliga ”kvällspromenad” i din Facebookgrupp och då följde de trådar och tips du lagt ut. Visst är temat bra!!! Och tack för ännu en givande promenad.

  Jag hoppas komma igång med lite filmer när jag får mitt nya skrivbord. Och är ”varm i kläderna”. Fast rösten vet jag inte…. 😉

  Men en sak vet jag – det är helt fantastiskt att få jobba med det jag älskar. Och jag kommer att ”hänga” hos dig en hel del för att söka inspiration. Skolväskan äger!!

  //Maria

 3. maria says

  Skum avatar som programmet slumpat fram… måste nog ladda upp en egen 🙂

 4. Joachim says

  Nää! Ganska likt! 🙂

 5. maria says

  Passa dig!! 😉Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet