Skip to content


Quality Label – känns mycket bra :-)

Idag fick jag ett mail i min inbox som sade:

Dear Maria (Guldkroksskolan), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. All the best.

Och jag blev så glad. En Quality Label kanske inte betyder så mycket för min skola som det gör för mig. Jag har verkligen satsat de senaste månaderna på dessa EU-projekt och detta arbetssätt var något jag verkligen var riktigt nyfiken på! Kriterierna för en QL återfinns här.

eTwinningprojektet ”Top 10 favourites with EU teenagers” har redan tilldelats en QL från Slovenien och fler kommer det säkerligen att bli. Det innebär per automatik en European Quality Label. Verkligen jättekul!

fyrverkeri

Posted in eTwinning.


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Britt T says

    Stort Grattis!!Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet