Skip to content


Slide – lite kuriosa i bildvisningsdjungeln

Verktygen är många för att skapa slideshows online men nästan alltid är det någon liten detalj som jag skulle vilja ha, men som inte finns. Så är det även med Slide.com, men det finns ändå tillräckligt mycket för att jag ska vilja tipsa om det. Med några få klick, och utan att logga in eller registrera sig, skapar man en slideshow som kan skickas till Facebook, twitter m.fl. eller bäddas in i en webbsida eller blogg. Nackdelen är att det bara finns autostart – jag vill själv kunna välja att starta och stoppa, men det är ju en smaksak förstås. Slide passar kanske mer för den vuxne ”Facebookanvändaren” än för klassrummet. Som sagt – lite kuriosa!

Ett färdig design som jag upptäckte i efterhand och som jag tycker är lite läcker är den som kallas ”Billboard”.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/-scdRlod7xU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Posted in bilder, bildspel.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet