Skip to content


iPhone – fler bra apps?

Äntligen är den min. Inte den allra senaste. Inte med mest minne. Men ändå MIN. Det är nästan kärlek vid första ögonkastet. Jag kollar in bra apps och har hittills fastnat för:

 • Tweetdeck
 • Facebook
 • Geocaching
 • Google Earth
 • ColorSplash
 • Camera zoom (funkar snart med OS 3.0)
 • Animoto
 • Flickr sendr
 • BloggPress
 • Skype
 • Blowfish, Smack It, Tiki Lite, Tap Tap, KidArt, Labyrint 3D, BaDaBoo
 • En massa olika informationskanaler som Västtrafik, tv.nu, Bionavigator, Eniro m.fl.

Jag läser noga igenom användarhandboken och njuter av alla små tips och trix jag lär mig. Funderar på användningsområden och inser att det finns massor man kan göra. Frihetskänslan är total.

Jag testade att geocacha idag med den inbyggda gps:en (och slapp min svårprogrammerade garmin med svartvit pytteliten skärm) och en av cacherna gick väldigt bra. Den andra låg i skog och kompassen bytte hela tiden riktning och ville inte vara med. Vi kunde ha letat lite till men regnet öste ner och växtligheten var mer än lovligt tät så vi gav upp. Nya tag snart igen!

Har du tips på bra applikationer? Skriv gärna dessa i en kommentar.

Posted in iPhone.


6 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Sara says

  Vart har du köpt den? Kostade? Jag är sååå sugen…

 2. maria says

  Telia 🙂 Den ”driven” de kör nu på första sidan. Kolla där! Jag är hur nöjd som helst. Fattar inte hur jag klarat mig så länge 😉

 3. Åsa K says

  Bra lista. Jag har blivit väldigt förtjust i ARLA Kökets kokbok. 300 recept som laddas hem i sin helhet (viktigt för mig som har iPod touch och alltså inte kommer åt internet alltid).

  Kokboken är snygg och lätt att söka i. Kommer att bli kanon att hala fram när man står i affären och undrar vad man ska laga till middag.

 4. Åsa K says

  Jag just det, en till Svensk Almanacka gillar jag också skarpt. Den går inte att skriva i, men däremot kompletterar den iPoddens egen kalender på ett trevligt sätt genom att den visar namnsdagar, helgdagar, översikter och en massa annat bra.

  Den hämtar också info från de kontakter jag lagt in så att jag kan få upp en lista över kommande namnsdagar och födelsedagar.

 5. Åsa K says

  Och så synkning mot Google Kalender. Det är superbra och det är egentligen anledningen till att jag ville ha en iPod. Det finns olika sätt att synka. Jag har valt Googles egen lösning – http://www.google.com/mobile/apple/sync.html

 6. maria says

  Tack för tipsen Åsa! Jag känner igen Svensk Almanacka, men inte Arla eller synkningen mot Google kalender. Måste kollas in!Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet