Skip to content


Vetenskapsradion 16/6 – 12.10

Så var man intervjuad i radio för första gången. Om poddradio. Nervöst var det och jag pratade på och vet väl i efterhand inte om jag ska kloka saker eller snurrade till det. Eller om reportern kommer sända när jag fnissar och säger ungefär att ”du klipper väl bort allt tokigt?”. Det återstår att se. Nu måste jag se om min prenumeration av Vetenskapsradion är aktuell i iTunes eller om jag måste lägga in den igen. Kanske jag ber någon lyssna först innan jag själv gör det 😉

Posted in podcast.


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Öpedagogen says

    Hej! Nu har jag gått igenom hela din Poddradiokurs på Multimediabyrån.
    Superbraaaaaaaaaaaaaa OCH enkel! Nu vet jag vad mina elever ska få göra i höst =D

  2. maria says

    Vad kul 🙂 Tack! Lycka till i höst. Jag vill också arbeta mer med detta. Jag vet inte om du läst artikeln kring ”Spökradio” på Multimediabyrån där jag fick möjligheten att testa min kurs direkt i elevgrupp. De var jätteduktiga trots kort om tid och flera dagar mellan varje tillfälle. Rekommenderas dock inte!Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet