Skip to content


Google Chrome – en favorit!

Sedan ett antal veckor kör jag webbläsaren Google Chrome – och bara älskar den! Det allra mesta fungerar i Chrome, och då klart bättre än i exempelvis IE. Jag vet inte hur många gånger jag fått felmeddelanden från IE om att den måste stänga, packa ihop. Det upplever jag aldrig i Chrome. Snabbheten, de klickbara bilderna som utgör snabblänkar, de smarta bokmärkesfunktionerna m.m. – allt är lika genomtänkt och användarvänligt som det mesta som Google skapar just nu. Det som inte fungerar är exempelvis webbsidorna One.com och Swedbank och vid de tillfällen jag behöver arbeta i dessa så öppnar jag dem via IE som jag också har installerat på min dator. 

Du hämtar Google Chrome här

Uggleblogg bloggar idag om Google Chrome och det var nästan tankeläsning! Jag har försökt att sprida till kollegor och vänner denna suveräna webbläsare. Och här kommer en lika suverän film, skapad av just Ugglemamma: 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/V-hxpsofzKo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Posted in program.


3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Sara says

  Tack för tipset!!!

 2. Henrik Widaeus says

  Google Chrome är 🙂 Har plockat bort IE-ikon för att inte gå ”fel” av gammal vana

 3. maria says

  Min Chrome ligger tydligt placerad mitt på skrivbordet så att jag inte ska missa den 🙂
  Testade Safari 4 häromdagen. Läcker design absolut, men saknade mina flikar! Oslagbart snabbt att navigera mellan sidor.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet