Skip to content


Animation om nedskräpning

Skapade denna animation våren 2008 i samband med kursen ”IKT för pedagoger” (en av de kurser jag läst senaste åren på distans – detta underbara sätt att läsa!). Temat var miljö och nedskräpning och jag provade på att göra lite animerad film. Detta är min första animation någonsin och det var en lärdom. Riktigt kul och ska absolut prövas igen 🙂

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/SZjVWO4K1e4" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Posted in animation.


3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Åsa K says

    Oj oj! Jag är riktigt imponerad! Mina animationer brukade mest bli krokodil som mosar någon eller nåt på 20 sekunder. Nära två minuter, riktig handling och en slutsats. Inte illa alls.

  2. maria says

    Jag fattar vad du menar 🙂 Det var nära att jag gjorde något kortare, framförallt när lerfigurerna började kleta ihop. Jag tycker dock att animationer med mosande krokodiler låter väldigt spännande 🙂

  3. Sara says

    ÅH, det här vill jag också lära mig! Kanonhäftigt ju!Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet