Skip to content


travelaround.wikispace.com

Ja där håller mina elever till under läsåret. Jag har testat några olika varianter av wikis under hösten och kommit fram till att wikispaces är den klart lättaste att arbeta i med elever. Detta kan ändras och den digitala världen utvecklas ständigt – men just precis NU känns det så.

Jag gjorde som vanligt – gick kurs på ”Multimediabyrån” och sen var det bara att sätta igång.

När jag startade igång wikiprojektet hade jag en annan arbetsbeskrivning än jag har nu. Jag hade mer tid i klass och mer tid för denna wiki. Nu kommer det istället bli så att jag arbetar en lektion i veckan med wikin och därutöver uppmanar jag eleverna att arbeta i den hemma om de har möjlighet. Den är en del av det jobb som ska fixas innan deadline (5 deadlines under detta läsår) och det hoppas jag är ett kärt bekymmer 🙂

Eleverna är igång, tre nya elever har dock kommit de senaste tre veckorna så därav några blanka sidor. Men vi har lång tid på oss och målet är att inte stressa fram något utan när vi tar farväl i juni nästa år – DÅ – ska den vara klar. Inte förr.

home

Posted in wiki.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.Hoppa till verktygsfältet